RELATII CLIENTI (L-V 09-18): 0725.211.230

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site a carui adresa este www.confort-mobila.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre SC Tapi Rep Confort 2005 SRL si este oferit in scopuri de informare.

SC Tapi Rep Confort 2005 SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J03/207/2005, CUI:RO17187575, cu sediul social in Bascov, Str. Rotaresti, nr. D.N. 182, Arges.

Prin intermediul acestei pagini web sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea acestui site in calitate de vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

SC Tapi Rep Confort 2005 SRL detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. Nu puteti folosi aceste site pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. SC Tapi Rep Confort 2005 SRL isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

 

NEANGA ANGAJAREA RASPUNDERII

SC Tapi Rep Confort 2005 SRL nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand SC Tapi Rep Confort 2005 SRL.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul SC Tapi Rep Confort 2005 SRL. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

SC Tapi Rep Confort 2005 SRL precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.

 

In vederea comenzilor online, SC Tapi Rep Confort 2005 SRL defineste urmatorii termeni si conditii:

 

Pretul este exprimat in lei, conform listei de preturi. In functie de mobilierul dorit de client, conform schitelor ce fac parte integral din comanda, se va stabili pretul in urma comenzii ferme a clientului.

Validarea comenzii. Comanda este considerata valida la data achitarii de catre client a avansului facturat de vanzator. Clientul are obligatia de a verifica impreuna cu vanzatorul toate detaliile comenzii inainte de a-si da acordul de validare.

Avansul. Pentru a valida o comanda este necesar un avans de minim 50% din valoarea totala a comenzii. In cazul comenzilor considerate atipice (dimensiuni, culori, etc), vanzatorul poate solicita un avans de maxim 80% din valoarea totala a comenzii.

Termenul de livrare se stabileste de comun acord intre partile contractante  in functie de disponibilitatea clientului, fluxul comenzilor aflate in lucru, livrarea altor comenzi, etc. Datorita conditiilor de trafic, vanzatorul nu poate oferi clientului ora exacta de livrare. In pretul produsului nu sunt incluse cheltuielile de transport la domiciliu, manipulare sau montaj, acestea fiind servicii exclusiv optionale. Serviciile optionale nu sunt taxate de vanzator ci de persoana, fizica sau juridical in cauza, care efectueaza serviciul. Transportul/ridicarea comenzii se efectueaza doar dupa achitarea integral a comenzii, cu maxim o zi inainte de livrare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a intarzia o comanda cel mult 10 zile lucratoare din motive tehnice (lipsa material furnizor, cadere curent, defectiuni tehnice ale utilajelor, etc). Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru estimarea eronata a spatiului unde urmeaza a fi montate/depozitate produsele, pentru nefinalizarea livrarii sau a montajului cauzate de estimarea eronata a cailor de acces, deteriorarea produselor in urma transportului si montarii acestora realizate de cumparator sau de terti.

Receptia comenzii. In functie de modalitatea de livrare, ridicare personala din magazin sau fabrica sau livrare la domiciliu, cumparatorul are obligatia de a face receptia comenzii, atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ. Orice reclamatie ulterioara pe care cumparatorul in mod rezonabil o putea observa la momentul receptiei va fi considerata nefondata.

Calitate si garantie. Vanzatorul asigura si garanteaza ca produsele comercializate nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului. Raspunderea vanzatorului este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni de la data livrarii produsului, cu exceptia reclamatiilor pe care cumparatorul le putea observa in mod rezonabil in momentul efectuarii receptiei comenzii. In cazul in care o comanda este neconforma la momentul receptiei sau in termen de 24 de luni, cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului remedierea respectivei lipsa de conformitate in termen de maxim 30 de zile, perioada de garantie a produsului prelungindu-se cu aceiasi perioada in care produsul a stat in service. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de nuanta pe acelasi cod de finisaj sau material de acoperire daca produsele in cauza nu au fost comandate in acelasi timp, pe aceiasi nota de comanda. Dimensiunile produselor sunt aproximative si pot varia cu pana la +/- 7 cm in cazul produselor de tapiterie si +/- 5 cm in cazul produselor de mobilier. In cazul produselor de mobilier care necesita decupaje, acestea vor fi indicate de catre client. In situatia in care clientul nu poate indica decupajele sau lipsesc obiectele electrocasnice incorporabile care necesita decupaje, acestea nu vor fi executate. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru indicarea eronata a decupajelor. In cazul in care dupa finalizarea montajului cumparatorul solicita din nou deplasarea unei echipe pentru executarea de decupaje, costurile de deplasare si executie vor fi achitate de catre acesta. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea cu privire la consecintele pe care le-ar avea utilizarea sau intretinerea gresita a produselor, datorate nerespectarii instructiunilor producatorului anexate la certificatul de garantie. Orice reclamatie va fi insotita de factura, certificatul de garantie si solicitarea in scris si exacta a cumparatorului cu privire la neconformitatile aparute.

Modificarea sau anularea unei comenzi, poate fi realizata de catre cumparator in maxim 3 zile de la validarea comenzi. Exceptie fac produsele comandate in regim de urgenta, cu termen de livrare mai mic de 10 zile lucratoare, acestea putand fi modificate sau anulate in maxim 24 de ore de la data valiari. In cazul in care dupa cele 3 zile cumparatorul doreste sa renunte partial sau total la comanda, vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine suma achitata de cumparator ca si avans, cu titlu de despagubire pentru cheltuielile efectuate in vederea achizitionarii materiei prime pentru realizarea comenzii.

 

MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a site-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii site-ului si SC Tapi Rep Confort 2005 SRL in privinta utilizarii site-ului. SC Tapi Rep Confort 2005 SRL isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

Ultima revizuire: 01.11.2018

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact euro.confortmobila@yahoo.com.